Werkplaats


APK

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Tijdens een APK controleren we diverse cruciale onderdelen van de auto, zoals:
• de remmen
• de wielophanging
• de schokdempers
• de banden
• de stuurinrichting
• de verlichting
• de carrosserie
Het is niet alleen verplicht, maar ook essentieel om zeker te zijn van een veilige en verantwoorde auto op de weg.

Onderhoud

Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur en prestatie van je auto.
Een kleine beurt richt zich op de essentiële controles en verversingen, terwijl een grote beurt een diepgaande inspectie en vervanging van diverse onderdelen inhoudt. Een kleine beurt laat je dan ook op een regelmatigere basis uitvoeren dan een grote beurt.
Regelmatig en zorgvuldig onderhoud voorkomt onverwachte mankementen en defecten en zorgt ervoor dat je auto voor langere periodes betrouwbaar en veilig blijft rijden.

Chiptuning

Bij ons autobedrijf bieden we professionele chiptuning aan om de prestaties van uw voertuig te optimaliseren. Door het aanpassen van de software in het motormanagementsysteem kunnen we meer vermogen en koppel realiseren. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat alle aanpassingen binnen veilige marges blijven om de betrouwbaarheid van uw motor te waarborgen. Na de optimalisatie testen we het voertuig uitgebreid om te garanderen dat het voldoet aan uw verwachtingen. Wij streven naar een verbeterde rijervaring met behoud van de veiligheid en duurzaamheid van uw auto. Test hier de vermogenswinst van je auto.

Bezoek ons voor een consultatie en ervaar zelf de voordelen van chiptuning.

Sinds kort kun je ook je auto laten chiptunen bij Autofix Harderwijk. Klik hier voor meer informatie over chiptunen

Airco Service

Een efficiënt werkende airco is essentieel voor comfortabel rijden in alle seizoenen. In de zomer zorgt het voor een koele en aangename rijomgeving, terwijl het in de winter beslagen ruiten voorkomt. Zo is er sprake van een ware dubbelfunctie, die van een goed werkende airco een topprioriteit maakt. Regelmatige controle en onderhoud van de airco zorgen ervoor dat je in elk seizoen comfortabel en veilig in je auto voelt.

Banden

Banden vormen een cruciaal onderdeel van de auto; ze zijn immers het enige contactpunt met de weg. Hierdoor zijn ze ook vrij kwetsbaar. Zeker na verloop van tijd krijgen banden het zwaar te verduren. Kwalitatief goede banden zijn daarom essentieel voor de veiligheid, stabiliteit en prestatie van het voertuig. Het is van groot belang om je banden regelmatig te controleren op slijtage en juiste spanning om zo veilig en betrouwbaar mogelijk de weg op te gaan.

Reparatie

Voor ons is geen reparatie te ingewikkeld. Wij benaderen elke reparatie met uiterste zorgvuldigheid en deskundigheid, om ervoor te zorgen dat je auto altijd snel weer in optimale staat verkeert.
Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een grote reparatie, wij zetten ons in om je auto met precisie en professionaliteit te herstellen.
Voorbeelden van reparaties die we regelmatig uitvoeren, zijn:
• olie en/of oliefilter vervangen
• remblokken of -schijven vervangen
• accu vervangen
• uitlaat repareren
• distributieriem vervangen
Neem nu contact op voor een reparatie op maat!